Icon for new reponse not showing

    Share
    avatar
    ScottyDoesKnow
    Addicted
    Addicted

    Posts : 148
    Reputation : 10
    Join date : 2013-05-15

    Icon for new reponse not showing

    Post by ScottyDoesKnow on Wed Aug 28, 2013 10:30 am

    I noticed a bit ago that I wasn't seeing the red icon for new posts on any threads. It came back for a couple days and now it seems to be gone again.

    Is this happening to anyone else? And yes I'm logged in.
    avatar
    twigsterxd
    Caffeinated
    Caffeinated

    Posts : 985
    Reputation : 31
    Join date : 2013-04-22

    Re: Icon for new reponse not showing

    Post by twigsterxd on Wed Aug 28, 2013 10:34 am

    Gotta be you dude. I don't have that problem. Are you viewing forum using a PS3 by any chance?
    When I used my PS3, I had a few problems like this one.


    _________________
    Announcement:
    Support the Dark Souls Wiki:

    Visit http://fextralife.com

    subscribe, have fun, keep the site going
    avatar
    ScottyDoesKnow
    Addicted
    Addicted

    Posts : 148
    Reputation : 10
    Join date : 2013-05-15

    Re: Icon for new reponse not showing

    Post by ScottyDoesKnow on Wed Aug 28, 2013 10:47 am

    On my PC. Just saw a couple that are new since I started browsing, seems to be resetting when I first surf to the site for some reason? Weird.
    avatar
    Hatsune Miku
    Chosen Undead
    Chosen Undead

    Posts : 4239
    Reputation : 6
    Join date : 2012-10-12
    Age : 26
    Location : Sweet Devil

    Re: Icon for new reponse not showing

    Post by Hatsune Miku on Wed Aug 28, 2013 11:56 am

    Did you log out or exit out of the forum, then come back later? That could be the reason. It happens to me all the time, if I don't read all the new posts before exiting out of the forums.
    That's if we're talking about the same thing.


    _________________
    Signature created by me, Hatsune Miku.
    avatar
    Wilkinson3424
    Hollowed
    Hollowed

    Posts : 2008
    Reputation : 71
    Join date : 2012-05-30
    Location : ( ͡º ͜ʖ ͡º)

    Re: Icon for new reponse not showing

    Post by Wilkinson3424 on Wed Aug 28, 2013 8:45 pm

    It's not that uncommon, I had a thread about it a while ago.

    http://soulswiki.forumsrpg.com/t22068-small-bug-in-the-forums


    _________________

    "You never truly discover the nature of a weapon until you pretend to be it's former master"

    avatar
    reim0027
    Moderator
    Moderator

    Posts : 6715
    Reputation : 381
    Join date : 2012-01-28

    Re: Icon for new reponse not showing

    Post by reim0027 on Wed Aug 28, 2013 10:24 pm

    Something similar happens to me too. The posts will suddenly all become read. Or, the posts will suddenly become unread. It can be frustrating.


    _________________


    PSN usernames: reim0027_2,   reim0027_3,  and reim0027_5.  Skype ID: reim0027  
    Tour of Lordran Soul Levels  //  Official Wiki Fight Club // Forest Invasion Soul Levels // Low Level Invasion Rules

    Sponsored content

    Re: Icon for new reponse not showing

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed Jun 28, 2017 7:43 am